קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות82
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עם צ'ארד וחומוס

פסטה עם צ'ארד וחומוס
פסטה עם צ'ארד וחומוס עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומוס, chard שוויצרי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חומוס ו Chard שוויצרי, Chard שוויצרי חומוס, ו חומוס קלוי עם Chard (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מים לפסטה ומתחילים לבשל אותו על פי הוראות החבילה. בעוד הפסטה מתבשלת, לשטוף את chard ולהסיר את הגבעולים; להגדיר אותם בצד לשימוש אחר. קוצצים את העלים בגסות. מעל חום בינוני-גבוה, מחממים מחבת גדולה ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומפזרים אותו קלות עם מלח. לבשל, ערבוב, עד בצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים שום, פתיתי פלפל אדום, פטריות ולהפחית את החום. לבשל, ערבוב, עד פטריות לרכך, הוספת כף או שתיים של מים במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיפים חומוס ומבשלים עד הפסטה נעשית. כאשר פסטה מבושלת, להסיר ולהזמין 1 כוס של נוזל הבישול לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
הוסף 1/2 כוס של הנוזל לחומוס. מערבבים את chard ולכסות. לבשל עד chard הוא רק נבול, על 2-3 דקות. מערבבים את הפסטה, מוסיפים מי פסטה נוספים במידת הצורך כדי להרטיב, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ממש לפני ההגשה, מערבבים במיץ תפוזים או חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי