פסטה פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primaveran. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מוסיפים אספרגוס ואפונה בדקה האחרונה של הבישול.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות; לטגן 1 דקה. מערבבים במרק, שמנת, מלח ופלפל אדום; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים תערובת עגבניות לתערובת פסטה; זורקים למעיל.