פסטה פרימוורה עשויה להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 268 קלוריות . תמורת 2.44$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם דלעת קיץ, בזיליקום, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה פרימוורה , פסטה פרימוורה ופסטה פרימוורה .
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון מצופה בתרסיס בישול, משלבים את הגזר, הבצל, הפלפלים, הקישואים, דלעת הקיץ והברוקולי. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
קיץסקווש
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אספרגוס ופטריות; לבשל 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
בסיר מערבבים קמח ומים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את החמין. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך מעט.