פסטה קון פולו (פסטה קרמית קולומביאנית עם עוף)
גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, חלב, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פסטה בראבו: עוף מוקרם פסטה אופים, Pollo A La Plancha (חזה עוף בגריל בסגנון קולומביאני), ו Hervido Llanero de Pollo (מרק עוף קולומביאני מלוס Llanos) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את הפסטה אל דנטה.בעוד הפסטה מתבשלת, במחבת טיגון מעל חום בינוני-נמוך, לחמם את החמאה.
מוסיף את הבצל, שום ו sauté עד רך מאוד וזהוב קל, על 15 דקות.
מוסיפים את העוף מגורר רסק עגבניות. מערבבים ומבשלים 5 דקות more.In סיר מעל חום בינוני, להביא את החלב רק מתחת לרתיחה. בסיר אחר מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח לתוך החמאה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף בחלב חם. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומבשל, ערבוב, עד עבה וחלק, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת עם העוף הגרוס. לזרוק את הפסטה כדי מעיל באופן שווה עם הרוטב. למעלה עם גבינה וכוסברה.