קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פסטה שעועית לימה

פסטה שעועית לימה
פסטה שעועית לימה דורשת סביב 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 466 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שעועית לימה, פסטה rotini, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. . וזה טוב. נסו איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס, מטבל שעועית לימה, ו סלט שעועית לימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים פסטה rotini בסיר, לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים שעועית לימה במחבת. מתבלים בשום, טרגון ומלח. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך. לזרוק עם rotini מבושל העליון עם גבינת פרמזן לשרת.
מרכיבים שתצטרך