פסטו לינגוויני עם לימון
פסטו לינגוויני עם לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. אם יש לכם יין, פלפל ג'וליאן לחתוך, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם פסטו אפונה, Pean ופטרוזיליה פסטו עם לינגוויני, ו כוסברה פסטו לינגוויני.
הוראות
שלב מרכיבים פסטו (דרך שמן זית) בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. בעוד הפסטה מבשלת, להכין את תערובת הירקות.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ובצל; מטגנים 2-3 דקות, או עד הבצל שקוף.
מוסיפים פטריות ופלפל; להמשיך לבשל במשך 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בזיליקום, ארוגולה, יין ועגבניות; ממשיכים לבשל 4-5 דקות.
שלב פסטו עם תערובת ירקות; ולאחר מכן לשלב תערובת פסטו ירקות עם לינגוויני.
מחלקים פסטה באופן שווה בין 6 צלחות.