פסטיקיו
פסטיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם עגבניות משומר, גבינת קזרי, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטיקיו, פסטיקיו, ו פסטיקיו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הרוטב, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל והטחון במשך 5 דקות.
מוסיפים את הבשר והטלה, וטוענים מעל חום בינוני במשך 8 עד 10 דקות, עד שהוא כבר לא ורוד, מתפורר אותו עם גב כף עץ.
מסננים את כל נוזל עודף, מוסיפים את היין, ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיף את השום, קינמון, אורגנו, טימין, וקיין, ולהמשיך לבשל על חום בינוני במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 40 עד 45 דקות. תניח בצד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור bechamel, לחמם את החלב ואת השמנת יחד בסיר קטן על חום בינוני-נמוך עד רותח. בסיר בינוני, להמס את החמאה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש בינונית, מקציפים כל הזמן במשך 2 דקות.
יוצקים את תערובת החלב והשמנת החמה לתוך תערובת החמאה והקמח, מטאטא כל הזמן. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, עד חלקה ועבה.
מוסיפים את אגוז מוסקט, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. מערבבים 3/4 כוס גבינת פרמזן, 1/2 כוס של רוטב עגבניות ובשר, ומאפשרים להתקרר במשך 10 דקות. מערבבים את הביצים ויוגורט ומניחים בצד.
בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. אל תבשל יותר מדי כי הפסטה תהיה אפויה מאוחר יותר.
מוסיפים את הפסטה לרוטב הבשר והעגבניות, ושופכים את התערובת לתבנית אפייה.
מורחים את הכמל באופן שווה כדי לכסות את הפסטה ומפזרים את 3/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס.
אופים במשך 1 שעה, עד חום זהוב תוסס. מניחים בצד במשך 10 דקות ומגישים חם.