זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם pancetta pack, חצילים, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטה פטה פטה פטה פטה, קבב עוף פסטו עם פסטת ירקות צלויה, ו אספרגוס קלוי, פנקטה ופסטה עגבניות שרי.
הוראות
1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
שים את הירקות והשום בדיל קלייה גדול, לזרוק עם השמן והעונה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
פרושים בשכבה אחת וצולים במשך 35 דקות עד מכרז, ערבוב לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
בינתיים, לבשל את הפסטה בעקבות הוראות חבילה. שמור חלק מנוזל הבישול, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
פופ pancetta, עם טפטוף של שמן, לתוך המחבת אתה מבושל הפסטה ב. מבשלים 2-3 דקות עד הזהב, פריך ומבושל אף. לזרוק את הפסטה סחוטה, פרמזן, ירקות קלויים וכמה tbsps של נוזל בישול שמורות. לקרוע את רוב העלים בזיליקום ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק