פסטת עניבת פרפר עם פלפל אדום קלוי ורוטב שמנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא בצל, שמן זית אקסטרוווריגין, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטת עניבת פרפר עם פלפל אדום קלוי ורוטב שמנת, פסטה עוף עם רוטב שמנת פלפל אדום קלוי, ו פסטה עוף עם רוטב שמנת פלפל אדום קלוי.
הוראות
1
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל, ומבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פלפלים; מבשלים 2 דקות או עד מחומם דרך. הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים בחומץ; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום; מגניב 5 דקות.
6
מניחים תערובת פלפל בבלנדר; תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת פלפל למחבת; לבשל על אש נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
7
שלב חצי וחצי רסק עגבניות בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת עגבניות לתוך תערובת פלפל, ערבוב עם מקצף עד בשילוב טוב. מערבבים פלפל אדום טחון.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים פסטה ופלפל בל תערובת בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף 1/2 כוס גבינה, משליך למעיל. כף 1 1/3 כוסות פסטה לתוך כל אחד 6 קערות; העליון כל אחד עם כ 1/2 כפות גבינה.