המתכון אטריות סצ'ואן יכול להתבצע בערך 35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 517 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורש פלפל, חומץ שרי, פלפל, רוטב סויה. 436 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אטריות סצ'ואן, אטריות סומסום סצ'ואן, ו אטריות סצ'ואן עם ברוקולי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את השום והג ' ינג ' ר במעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים את השמן הצמחי, הטחינה, חמאת הבוטנים, רוטב הסויה, השרי, חומץ השרי, הדבש, שמן הצ ' ילי, שמן השומשום והפלפלים הטחונים. מחית את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
חמאת בוטנים
שמן צמחי
שמן שומשום
שמן צ ' ילי
רוטב סויה
פלפלים
שרי.
טחינה
דבש
רוטב
4
מוסיפים נתז שמן לסיר גדול של מים מומלחים רותחים ומבשלים את הספגטי אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מסננים את הפסטה במסננת, מניחים אותה בקערה גדולה, ובעוד שהיא עדיין חמה, זורקים עם 3/4 מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
6
מוסיפים את הפלפלים האדומים והצהובים והבצל הירוק; זורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
בצל ירוק
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. את הרוטב הנותר ניתן להוסיף, לפי הצורך, כדי להרטיב את הפסטה.