פסיונים צלויים עם נקניקיות באפלו וסיידר מוגז כרוב כבוש
פסיונים צלויים עם נקניקיות באפלו וסיידר מוגז כרוב כבוש עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו בצל, כרוב כבוש, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: נקניקיות מחבת בגריל עם כרוב כבוש, נקניקיות גרמניות עם תפוחים, כרוב כבוש ובצל, ו נקניקיות גרמניות מוקפצות עם בייקון ותפוחים כרוב כבוש.
הוראות
כאשר הכרוב הכבוש נשטף ואת הלחות הוסרה, fluff את גדילי כרוב כבוש ושמורה.
במחבת גדולה או בסיר, להפוך את השומן בייקון אבל לא מאפשרים בייקון לפריך או חום.
תסיר את הבייקון לתבשיל עמיד.
מוסיף את הבצל לשומן שניתנו ומטופח עד נבול.
מוסיפים את התפוח והכרוב הכבוש.
יוצקים את סיידר מוגז ולהביא לרתיחה על חום מתון.
מעבירים את תערובת הכרוב הכבוש לתבשיל עם הבייקון. מכסים את התבשיל ואופים במשך 3 שעות, זורקים את התערובת כל שעה.
ממיסים את החמאה במחבת כבדה וחסינה. חלקו את הערער והמרווה בין חללי שתי הציפורים. מסבך את הציפורים. מחממים את הציפורים באופן שווה מכל הצדדים.
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך 30 עד 40 דקות, עד המיצים לרוץ ורוד חיוור.
בעוד הציפורים מבשלות, לדקור את הנקניקיות ולבשל אותם במחבת כבדה עם על כוס מים עד השחמה.
כדי לשרת, לחתוך פסיונים אחד או שניהם. מסדרים את הבשר האטרקטיבי על הכרוב ואבק עם פטרוזיליה קצוצה.