פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם בייקון
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם בייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלב, אפיית תפוחי אדמה, גבינת שמנת פילדלפיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בייקון ותפוחי אדמה אפויים, פעמיים בייקון תפוחי אדמה אפויים, ו פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג.
אופים 1 שעה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
חותכים פרוסה דקה מלמעלה של כל תפוח אדמה. להשליך צמרות; לגרוף את המרכזים לתוך קערה בינונית, משאיר 1/8 אינץ ' עבה פגזים. מקציפים בשר תפוחי אדמה עם מיקסר 1 דקות.
מוסיפים חלב וגבינת שמנת; מכים עד רכות. כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה; למעלה עם בייקון.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.