קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם בייקון

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם בייקון
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם בייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלב, אפיית תפוחי אדמה, גבינת שמנת פילדלפיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בייקון ותפוחי אדמה אפויים, פעמיים בייקון תפוחי אדמה אפויים, ו פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לדקור תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
אופים 1 שעה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים פרוסה דקה מלמעלה של כל תפוח אדמה. להשליך צמרות; לגרוף את המרכזים לתוך קערה בינונית, משאיר 1/8 אינץ ' עבה פגזים. מקציפים בשר תפוחי אדמה עם מיקסר 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיפים חלב וגבינת שמנת; מכים עד רכות. כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה; למעלה עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בייקוןבייקון
חלבחלב
6
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור