קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פעמיים תפוחי אדמה אפויים

פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים אפוי תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, תפוחי אדמה russet, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4274 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).

הוראות

1
אופים את תפוחי האדמה. מחממים את התנור ל 204°. לשפשף את תפוחי האדמה נקיים תחת מים זורמים. לתקוע כל תפוח אדמה בכמה מקומות עם הקוצים של מזלג כך שכאשר תפוחי האדמה מתבשלים הם לא מתפוצצים. לשפשף את תפוחי האדמה בכל רחבי עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים ישירות על המדף האמצעי או העליון של התנור. מבשלים 1 שעה ו 15 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. הם צריכים לתת קצת כאשר לחוץ.אם קצר בזמן אתה יכול לאפות את תפוחי האדמה במיקרוגל, 10 דקות על חום גבוה עבור 2 תפוחי אדמה, 15 דקות עבור 4 תפוחי אדמה. עורות תפוחי אדמה אפויים במיקרוגל אינם פריכים כמעט כמו, אז ייתכן שתרצה לשפשף קצת שמן זית עליהם ולסיים אותם בתנור קונבנציונאלי ב 204° במשך 10 דקות.2 אם אתה כולל בייקון כאחד התערובות שלך, בעוד תפוחי האדמה מבשלים, לבשל את רצועות בייקון במחבת על אש נמוכה בינונית במשך 10 עד 15 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בואו מגניב. קרמבל. 3 לאפשר לתפוחי האדמה להתקרר לגעת. חותכים את השלישי העליון לאורכו את תפוחי האדמה. השתמש בכפית כדי לגרוף את הקרביים, יצירת תפוח אדמה "קאנו", משאיר על 1/4 אינץ ' של תפוחי אדמה על העור.לחלופין אתה יכול לחתוך את תפוחי האדמה לשניים, לאורכו. במקרה זה ייתכן שתרצה לאפות תפוח אדמה נוסף, כך יהיה לך מילוי תפוחי אדמה יותר לערום לתוך סירות תפוחי אדמה.4
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את הקרביים תפוחי אדמה החוצה, שמנת חמוצה, חלב, שמנת וחמאה לקערה גדולה. מחית עם מחית תפוחי אדמה. אם אתה רוצה מרקם שמנת, להכות עם מקצף חשמלי עד עקביות הרצוי. שים לב, לא מעל להכות תפוחי אדמה, הם יכולים להפוך דבק-y. 5
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים את התוספות עם תפוחי האדמה. שמור כמה תוספות לפזר על צמרות תפוחי האדמה. סתימות כפיות לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
מפזרים תוספות נוספות.6
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים תפוחי אדמה על מחבת צלייה ואופים 15 עד 20 דקות עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®