קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פעמיים תפוחי אדמה אפויים

פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים אפוי תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, תפוחי אדמה russet, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4274 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).

הוראות

1
אופים את תפוחי האדמה. מחממים את התנור ל 204°. לשפשף את תפוחי האדמה נקיים תחת מים זורמים. לתקוע כל תפוח אדמה בכמה מקומות עם הקוצים של מזלג כך שכאשר תפוחי האדמה מתבשלים הם לא מתפוצצים. לשפשף את תפוחי האדמה בכל רחבי עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים ישירות על המדף האמצעי או העליון של התנור. מבשלים 1 שעה ו 15 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. הם צריכים לתת קצת כאשר לחוץ.אם קצר בזמן אתה יכול לאפות את תפוחי האדמה במיקרוגל, 10 דקות על חום גבוה עבור 2 תפוחי אדמה, 15 דקות עבור 4 תפוחי אדמה. עורות תפוחי אדמה אפויים במיקרוגל אינם פריכים כמעט כמו, אז ייתכן שתרצה לשפשף קצת שמן זית עליהם ולסיים אותם בתנור קונבנציונאלי ב 204° במשך 10 דקות.2 אם אתה כולל בייקון כאחד התערובות שלך, בעוד תפוחי האדמה מבשלים, לבשל את רצועות בייקון במחבת על אש נמוכה בינונית במשך 10 עד 15 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
בואו מגניב. קרמבל. 3 לאפשר לתפוחי האדמה להתקרר לגעת. חותכים את השלישי העליון לאורכו את תפוחי האדמה. השתמש בכפית כדי לגרוף את הקרביים, יצירת תפוח אדמה "קאנו", משאיר על 1/4 אינץ ' של תפוחי אדמה על העור.לחלופין אתה יכול לחתוך את תפוחי האדמה לשניים, לאורכו. במקרה זה ייתכן שתרצה לאפות תפוח אדמה נוסף, כך יהיה לך מילוי תפוחי אדמה יותר לערום לתוך סירות תפוחי אדמה.4
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מניחים את הקרביים תפוחי אדמה החוצה, שמנת חמוצה, חלב, שמנת וחמאה לקערה גדולה. מחית עם מחית תפוחי אדמה. אם אתה רוצה מרקם שמנת, להכות עם מקצף חשמלי עד עקביות הרצוי. שים לב, לא מעל להכות תפוחי אדמה, הם יכולים להפוך דבק-y. 5
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מערבבים את התוספות עם תפוחי האדמה. שמור כמה תוספות לפזר על צמרות תפוחי האדמה. סתימות כפיות לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
מפזרים תוספות נוספות.6
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מניחים תפוחי אדמה על מחבת צלייה ואופים 15 עד 20 דקות עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק