פפרדלה עם ראגו ברווז
פפרדלה עם ראגו ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1011 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמז'יאנו-רג' יאנו, זיתים ניסואז, ציפורן שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם ראגו ברווז, פפרדלה עם ראגו, ו Ragù rib Short עם פפרדלה.
הוראות
מיקרוגל רגלי הברווז בעוצמה גבוהה במשך 1 דקה, עד חם.
הסר את העור מן הרגליים ושומר אותו לשימוש נוסף.
הסר את הבשר מן העצמות לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס; להשליך את העצמות.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מעט מתרכך, 1 דקה. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד השחמה, על 8 דקות.
מוסיפים את הזיתים, רוזמרין ושום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הברווז ומערבבים בעדינות למעיל עם הירקות.
מוסיף את היין ומבשל במשך 1 דקה.
להוסיף את המניה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, על 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במחצית החמאה. כסה וחמם.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה; לנקז.
מוסיפים את הפסטה לסמרטוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב בעדינות, עד רותח.
הסר מהחום ומערבבים בכוס 1/2 של גבינה והחמאה הנותרת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.