פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה
פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. במנה עיקרית זו יש 482 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-354 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פריטטה תפוחי אדמה-בזיליקום, ריבועי פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה, ו קישואים ובזיליקום פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
להמיס 3 כפות של חמאה במחבת חביתה 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני נמוך.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם עד מבושל דרך, פונה לעתים קרובות, על 10 עד 15 דקות. ממיסים את 5 כפות החמאה הנותרות בצלחת קטנה במיקרוגל.
בינתיים, לטאטא את הביצים, ואז מערבבים את הריקוטה, Gruyere, חמאה מומסת, מלח, פלפל, בזיליקום.
מפזרים על הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לתוך תערובת הביצה.
יוצקים את תערובת הביצים על תפוחי האדמה ומניחים את המחבת במרכז התנור.
אופים את הפריטטה עד שהיא משחימה ונפוחה, 50 דקות עד 1 שעה. זה יהיה מעוגל ומוצק באמצע וסכין מוכנס בפריטטה צריך לצאת נקי.