פריך פרושוטו וסקליון פריטטה
פריך פרושוטו וסקליון פריטטן נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 485 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת עיזים, פלפל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: פטריות ופריטטה בצל ירוק, תירס, בשר חזיר ופריטטה בצל ירוק, ו תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה, ovenproof nonstick מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, במשך 1 1/2 דקות.
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך מעט, 3 עד 4 דקות. בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פרמזן, ופלפל.
להוסיף בצל ירוק מבושל פרושוטו.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומערבבים להפיץ את החומרים.
אופים עד השחמה סביב הקצוות ונפיחות( סכין צריך לצאת נקי), 15 עד 20 דקות. בינתיים, לחלק את ארוגולה בין לוחות בודדים.
טפטוף עם שאר שמן הזית, מפזרים מלח, העליון עם גבינת עיזים.
חותכים את הפריטטה למשולשים ומגישים עם הסלט. עצה: אם אתה לא הבעלים של מחבת ovenproof nonstick, להשתמש במחבת ברזל יצוק מתובל במקום.