פרי שקדים פריך
פרי שקדים מתכון פריך יכול להתבצע בתוך כ 55 דקות. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצה, אבקת אפייה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 22%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פרי פריך, פרי פריך, ו פרי פריך.
הוראות
בקערה גדולה שלבו נקטרינות ושזיפים.
מזלפים מיץ לימון; לזרוק לציפוי.
שלב את הסוכר, הטפיוקה והמלח; מפזרים מעל פירות וזורקים לציפוי אחיד.
תן לעמוד במשך 15 דקות. כפית לתוך 10 משומן 6-עוז. כוסות פודינג.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
חותכים פנימה חמאה ומשחת שקדים עד לקבלת פירורים.
שלב ביצה ותמצית; מערבבים לתערובת פירורים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מפזרים מעל פירות. למעלה עם שקדים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שהפירות מבעבעים והציפוי חום זהוב. מצננים 15-20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "