צריכים מנה ראשונה ללא מוצרי חלב ? פרעצל דרום-מערבי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 126 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. אם יש לכם מלח, כמון טחון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -55 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך יוצא דופן של 40% . פרעצל לארוחת בוקר , עוגיות קאובוי עם פרעצל וצימוקים ופרצל חרדל דומים מאוד למתכון הזה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים מים. מקציפים רק עד להרטבה. מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
3
הופכים את הבצק על משטח מקומח; לושים עד לקבלת תערובת חלקה וגמישה, כ-4-6 דקות. מכסים ומניחים ל-10 דקות. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים; מגלגלים כל חלק לחבל בקוטר 35 ס"מ. מכסים ומניחים לנוח עוד 10 דקות.