פרפה ריבס-ג'ינג'רס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Rhubarb-Gingersnap Parfaits. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממתקים סוכר, שרי, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריבס Gingersnap Parfaits, Parfaits רימון, כתום ו Gingersnap, ו עוגת ריבס-Gingersnap המקרר (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות ריבס טרי, לקצץ דק קוצצים.
לבשל ריבס וסוכר מגורען בסיר כבד 3-4 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד ריבס מתחיל לתת את מיצים. להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריבס מתפרק מצטמצם כ 1 1/2 כוסות, כ 20 דקות.
להעביר ריבס לקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב מדי פעם, עד קר, על 5 דקות.
לנצח שמנת כבדה וממתקים סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מוסיפים שמנת חמוצה ושרי ומכים עד שהוא חוזר לשלב נוקשה שיא.
באופן דקורטיבי שכבה 1/3 כוס ריבס, 1/2 כוס קצפת, ו 1 1/2 כפות gingersnap פירורים בכל אחד 4 (6-אונקיה) משקפיים נבעו (יהיה קצת ריבס עזב). תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.