פשטידת דלעת מתובלת עם פרלין אגוזי לוז
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 675 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם מלח, תמצית ונילן, מי קרח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, רול פרלין דלעת מתובל, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
מערבבים 1/3 כוס מים וקרם של טרטר בסיר קטן.
מוסיפים סוכר; מערבבים על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח מבלי לערבב עד הזהב, מדי פעם צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת, על 11 דקות.
להוסיף אגוזים; מערבולת לשלב.
יוצקים פרלין על תבנית אפייה, מתפשטים עם מרית מתכת. מגניב.
לשבור פרלין לחתיכות; לטחון חצי דק במעבד. מילואים אבקה למילוי ונשאר נתחים לקישוט. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
להוסיף קיצור וחמאה; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים 2 כפות מי קרח וחומץ בקערה קטנה ומוסיפים לתערובת קמח. מערבבים עד היווצרות גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית זהבמלאים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 45 דקות.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 14 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. Trim overhang ל 3/4 אינץ'. הפעל קצוות תחת; crimp. להקפיא 45 דקות.
אופים את הקרום עד הקצוות מתחילים חום, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 12 דקות.
הסר את הקרום מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
לטאטא אבקת פרלין, דלעת, הבא 10 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
יוצקים מילוי לתוך קרום חם.
אופים עד מילוי הוא נפוח סביב הקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 45 דקות.
להעביר פאי למדף; מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה באופן רופף וצינה.)
לנצח שמנת וסוכר בקערה עד פסגות טופס.
קרם העברה לשקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול. שושנות צינור סביב קצה העליון של עוגה.