פשטידת עוף, בשר חזיר וטרגון.
מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כמות של עוף, טרגון, בצק עלים כל חמאה בבלוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כיסי פשטידת עוף, פשטידת עוף מבושלת איטית., ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את המאפה על הדלפק מקומח, באמצעות צלחת העוגה שלך כתבנית, לחתוך חתיכה כדי בנדיבות להתאים את הדף. מן הקישוטים, לחתוך רצועת 3/4 אינץ ' רחב (זה יכול להיות חתיכות) כדי להתאים סביב שולי הצלחת. לצנן את הקצוות ולתקוע את הרצועות במקום סביב השפה.
מערבבים את החזיר ואת טרגון לתוך מילוי העוף, ואז כפית את זה לתוך המנה. לעמעם את החלק העליון של רצועת מאפה ומניחים את עגול מאפה על גבי.חתוך את הקצוות ולחץ בעדינות. לקשט את החלק העליון אם אתה רוצה עם צורות מאפה שנעשו מן התוספות, ואז מברשת עם ביצה מוכה ולעשות חריץ קטן בחלק העליון עבור חור קיטור. או להקפיא או לבשל בתוך 4 שעות (לשמור את העוגה במקרר).
(ו) לכסות את צלחת העוגה, תווית, להקפיא.(ד)
בואו לעמוד לילה במקרר.(ג)
הסר את העוגה מהמקרר 20 דקות לפני הבישול. מחממים התנור ל 191°.
אופים את העוגה במשך 30 עד 35 דקות, או עד צנרת זהב חם ועמוק.
מתוך ספר בישול מקפיא חסין תקלות: ארוחות מוכנות מראש, מבדר ללא מתח, מה שהופך את רוב פירות וירקות עודפים, האכלה המשפחה בדרך המודרנית על ידי Ghillie ג ' יימס. © 2011 Ghillie James; photographs © 2011 Tara Fisher. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.