קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

צבים צמחיים

צבים צמחיים
והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %87 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה קלוריות 5447, 125 גרם חלבון ו 340 גרם שומן. אם יש לך בצק עלים, שאלוט, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: שוקולד-Amaretti טורטים, קציץ בשר איטלקי., ו צבים של קוויאר וסלמון בליני.

הוראות

1
מכסים תפוחי אדמה במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ', ואז מבשלים עד רק מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
דק קוצצים פטריות עם שאלוט וקורנית ב 2 קבוצות במעבד מזון. חצי תערובת ב 2 כפות חמאה עם מלח ופלפל לטעום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים 1/4 כוס יין ומבשלים, ערבוב, עד היין הוא התאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מעבירים לקערה להתקרר, ואז מבשלים את תערובת הפטריות הנותרת באותו אופן. עונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מסננים תפוחי אדמה במסננת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף. להכריח תפוחי אדמה חמים דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה. מערבבים בחלב חם, שום, בצל ירוק, הנותרים 4 כפות חמאה, אפונה (לא למחוץ), ומלח ופלפל לפי הטעם. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים 2 פרוסות ארוכות דקות מצדדים מנוגדים של כל חצילים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
חותכים חצילים לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ואז מברישים את שני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים כמה פרוסות חצילים בשכבה 1 על מתלה של מחבת broiler ו broil בקבוצות 2 עד 3 סנטימטרים מחום, פונה פעם אחת, עד רק רך וזהוב חום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. חציל מבושל מגניב על מתלה broiler 5 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת. שארית הצלייה באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
להניח פלפלים על צדיהן על מדפים של מבערי גז ולהפוך את הלהבות על גבוה. (או לשים פלפלים על מתלה של מחבת ברוילר כ -2 סנטימטרים מחום.) פלפלים צלויים, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להעביר פלפלים לקערה גדולה ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות. מקלפים פלפלים, משליכים עורות. חותכים פלפלים לאורך ולפתוח אותם שטוח, זורק זרעים וצלעות. פלפלים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שמן מחבתות springform.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך מלבן 16-על ידי 10 1/2 אינץ'. לקצץ קצוות מאפה חצי לאורכו. קו חצי של צד של מחבת 1 עם חצי מאפה 1, עוזב 1 1/2 אינץ 'מעל ו 1 אינץ' של קצה התחתון על החלק התחתון של מחבת. בעדינות להקיש מאפה לתחתית מחבת. חזור עם חצי גיליון נשאר של בצק כך בצד זה של המחבת הוא מרופד לחלוטין. בעדינות ללחוץ יחד קצוות של מאפה שבו הם נפגשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מרדדים עוד גיליון מאפה לתוך 14 אינץ 'מרובע לחתוך לתוך 10 אינץ' עגול באמצעות התחתון של מחבת springform כמדריך. (שאריות מאפה מילואים לשימוש נוסף.) לשים עגול בתחתית מחבת ולחץ על הקצוות כדי לאטום. צ ' יל מאפה מרופדת מחבת תוך חזרה על ההליך עם המחבת הנותרים 2 גיליונות מאפה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1
מפזרים תחתית קונכיות מאפה באופן שווה עם פירורי לחם. מחלקים את מילוי החומרים בין קונכיות מאפה באופן הבא, תיבול כל שכבה עם מלח לחיצה על כל שכבה בחוזקה ובאופן שווה לתוך מחבתות: תערובת תפוחי אדמה, 1 כוס גבינה (1/2 כוס כל), חציל, תערובת פטריות (לחץ בחוזקה על פטריות עם מגבות נייר כדי להסיר עודף לחות לחזור על התהליך עד מגבות יבש כמעט), פלפלים קלויים, וגבינת כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
רול החוצה גיליון מאפה שנותר על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך מלבן 16 על ידי 12 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב עם גלגל פיצה או סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מברשת מאפה overhang עם ביצה ולסדר חצי רצועות דפוס סריג על גבי מילוי בכל טורט. לקצץ רצועות בקצה המחבת. בעדינות ללחוץ את הקצוות של רצועות לתוך מאפה על הצדדים של מחבתות, ואז רול לצלוף לתוך הקצה הפנימי של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברשת סריג וקצוות מגולגלים עם ביצה. צ ' יל טורטס 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
מיקום מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ולכסות עם גיליון גדול של רדיד. מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים צבים על נייר בתנור, מחבתות מסתובבות באמצע האפייה, עד להשחמה היטב, 45 עד 50 דקות (אם צבים לקבל חום מדי, קצוות האוהל עם נייר).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
להעביר צבים במחבתות למתלה. הפעל סכין חדה סביב הקצוות של מחבתות להסיר בזהירות הצדדים של מחבתות. צבים מגניבים לפחות 1 שעה (כדי לשרת חם) ועד 3 שעות (כדי לשרת בטמפרטורת החדר).
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
תערובת תפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום לפני הרכבת תערובת פטריות 2 ימים ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר ועונה לפני שתמשיך. פלפלים ניתן קלוי 3 ימים לפני הרכבה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר והתייבשו לפני השימוש. אתה יכול להרכיב צבים 1 יום לפני אפייה והגשה. שמור מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
מעבירים לתנור חם ישירות מהמקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות