צב מקסיקני מינק שוקולד
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 37%. מתכונים דומים: צב מקסיקני מינק שוקולד, מינק שוקולד, ו עוגת צב שוקולד.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה 2 תנור-קערות בטוחות או ramekins.
ממיסים שוקולד וחמאה בסיר כבד על אש נמוכה מאוד, ערבוב עד חלקה.
הסר קערה מחום וקריר, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
לטאטא חלמון ביצה, מלח, וקינמון טחון עד בשילוב. לנצח ביצה לבן בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מחזיק פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך לנצח עד הלבן פשוט מחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
לטאטא על רבע לבן לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל הנותרים לבן בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים את הבלילה בין קערות או ramekins. מכסים כל קערה עם ריבועים קטנים של לסכל ולסכל בחוזקה סביב השפה.
מניחים צלחת אפייה בתנור ושופכים מים חמים (הקלה ביותר עם קומקום) לתוך המנה. בזהירות למקם ramekins לתוך צלחת אפייה. ודא נייר כסף הוא מעל המים.
אופים עד puddings נקבעים, על 30 דקות. הקינוחים יהיו מעט דביקים למגע.
להעביר קערות מתלה ו puddings מגניב, חשוף, על 1 שעה. רגע לפני ההגשה, פאדינגס unmold לתוך קערות הגשה או על צלחת. ראשית, קינוחים unmold על ידי לקיחת סכין ולהפעיל אותו לאורך קצה ramekin. שנית, מניחים ramekins לתוך קערה עם מים חמים במשך כ -15 שניות. הפוך ramekin במהופך ברז תחתון. מעל כל פודינג המגיש עם 2 כפות של cajeta ו 2 כפות של פקאנים קצוצים כי כבר קלוי.