צדפות ברוטב פרי הדר ופלפל אדום קלוי
צדפות ברוטב הדר ופלפל אדום קלוי ואינו מכיל גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זרעי ענבים, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות ברוטב סויה פרי הדר, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את הצדפות עם מיצי הדר, זרעי ענבים ושמני שקדים וצ ' ילה ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד שהצדפות אטומות, 45 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, צולים את הפלפל ישירות מעל להבת גז או מתחת לטוחן, מסתובבים, עד חרוך בכל רחבי.
להעביר את הפלפל לקערה, לכסות ולתת קיטור במשך 10 דקות. לקלף את הפלפל ולחתוך אותו לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הפלפל הקלוי לצדפות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מגישים את הצדפות בכפות גדולות, קערות קטנות או קונכיות צדפה להגדיר על מצע של קרח.