צדפות ופיצת בייקון
אם יש לך בייקון, צדפות, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אמפנדס בייקון וצדפות, צדפה וקבבי בייקון, ו צדפות ובייקון קבב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרדדים את בצק הפיצה למעגל 12 אינץ'.
מגלגלים את הקצוות פנימה כדי ליצור רכס סביב הפיצה.
מניחים את הבצק פיצה על אבן פיצה כי כבר מאובק עם קמח תירס.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב המרינרה ואת השמנת החמוצה עד שהוא משולב היטב.
מורחים את הרוטב באופן שווה על הקרום.
מפזרים את הבייקון באופן שווה על הרוטב.
מערבבים את המוצרלה עם הפרמזן ומפזרים אותם באופן שווה על הבייקון. למעלה הגבינה עם הצדפות, אשר צריך להיות מופץ באופן שווה על פני השטח של הפיצה.
אופים את הפיצה במשך 16 to18 דקות עד הגבינה תוססת ואת הצדפות מבושלים.