צדפות מאליבו של מתיו
צדפות מאליבו של מתיו דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו פרמזן, מקלות תפוחי אדמה מטוגנים, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות מאליבו של מתיו, מאפינס תבלין גזר טבעוני דל שומן בריא של מתיו, ו שקיעת מאליבו.
הוראות
מחממים גריל גבוה. מחממים התנור ל 500 מעלות F.
לקלף את הצדפות ולהניח בצד במקרר או על קרח, שמירה עליהם בקליפה.
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חומץ לבן, פרמזן, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם, קאיין, ופלפל לבן. מערבבים לשלב, ולאחר מכן מערבבים במקלות תפוחי אדמה מטוגנים.
במחבת קטנה מוסיפים את שמן הזית ומחממים על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפלפלים ואת הבצל האדום ואת הטחון במשך 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התרד ומאפשרים לנבול. להתאים תיבול, לפי הטעם.
למעלה כל צדפה עם תערובת תרד, חלוקת באופן שווה, ולאחר מכן לעשות את אותו הדבר עם תערובת מיונז. למעלה עם havarti ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בשכבת מלח סלעים. צלי בתנור עד גבינה הוא מבעבע וצדפות הם רק התחממו דרך, 5 עד 6 דקות.
תן מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לשרת מיד.