צדפות על חצי פגז עם מיונז טרי נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפ ופסקטרי ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 52 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צדפות ליטלנק, חרדל, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. נסו צדפות בגריל על חצי הקליפה עם ג'ינג'ר מיניונטה, דג אדום על חצי הקליפה, ו קרודו על חצי הקליפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מגישים כפית מיונז אחת על גבי צדפות צוננות על חצי הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
לווריאציות, הוסיפו 1 כף מכל אחד מהמרכיבים הבאים: שום קלוי, שיפונדה בזיליקום, פלפלי צ ' יפוטלה קצוצים, פלפלים אדומים קלויים חתוכים לקוביות דק, או חזרת מוכנה לכוס מיונז אחת.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערת זכוכית נפרדת, מקציפים יחד חלמון ביצה ומרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים חצי מתערובת מיץ הלימון לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6
מערבבים היטב לפני הוספת שמן. התחל להוסיף שמן, מעט בכל פעם, עד שהוא משולב בתחליב. הצבע אמור להתבהר לאחר תחליב של 1/4 מהשמן. לאחר מכן מוסיפים את השמן בזרם קבוע איטי, תוך הקצפה רצופה. לאחר שילוב 3/4 מהשמן מוסיפים את שארית תערובת מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אמולסיות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
ממשיכים להקציף עד שכל השמן משולב. השאירו בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. מקררים, מכוסה, עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מטבחי רשת מזון ממליצים על זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בגלל הסיכון הקל לסלמונלה או מחלה אחרת הנישאת במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, בקירור נכון, נקיות, כיתה א 'או א' עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או הלבנים לקליפה.
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי ומובהק לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.