צדפות, שרימפס ודיונון "סביצ'ה"
צדפה, שרימפס, ודיונון "סביצ'ה" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו בקבוק ají amarillo purée צ'ילה, צדפות ים, שרימפס בשריון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו סביצ'ה חסילונים וצדפות, סביצ'ה חסילונים וצדפות עם טקילה, ו חסילונים וצדפות ממולאים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מיץ, פירה צ ' ילה, בצל, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה למרינדה.
זרועות תמנון דיונון חצוי לאורך וגופים לחתוך (כולל דשים, אם מצורף) לרוחב לטבעות 1/4 אינץ'.
צדפות ושרימפס בסיר בינוני של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד בקושי מבושל דרך, על 1 דקה. מערבבים דיונון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 40 שניות.
מסננים פירות ים היטב במסננת ומוסיפים למרינדה. מרינדה, חשופה ומקוררת, לפחות 3 שעות (לטעמים להתפתח).
ממש לפני ההגשה, מערבבים בכוסברה. כפית פירות ים לתוך קערות רדודות עם כפית מחוררת, ואז מרינדה כפית על זה.
סביצ ' ה יכול להיות מקורר עד 8 שעות (לכסות פעם מקורר).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.