צוואר חזיר צלוי בסגנון תאילנדי
מתכון תאילנדי בסגנון חזיר צלוי צוואר מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, ו אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1015 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תמרינד, סוכר חום, צוואר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו צוואר חזיר בגריל Char עם אטריות Vermicelli: Bun Thit Nuong, צוואר חזיר אסייתי דביק, ו חזיר בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, לשלב 1/4 כוס רוטב דגים, רוטב סויה, 3 כפות סוכר חום, ומיץ ליים.
מניחים צוואר חזיר במיכל לא מגיב, ואז לשפוך את כל המרינדה ומערבבים להפיץ באופן שווה. מכסים, מקררים, ומאפשרים להשרות לפחות לילה ועד 2 ימים.
חותכים טמרינד לכמה חתיכות.
מניחים את החלקים בקערה קטנה ומוסיפים 1 כוס מים רותחים.
תן להשרות במשך 20 דקות, ולאחר מכן מועך את התמרינד עם האצבעות.
יוצקים את המחית ואת הנוזל שלה לתוך מסננת להציב מעל קערה ריקה. לחץ על עיסת טמרינד עם האצבעות שלך עד שרק הזרעים והסיבים נשארים במסננת. זרוק את התוכן של המסננת.
מוסיפים את רוטב הדגים הנותרים וסוכר יחד עם צ ' ילי פרוס ומערבבים לשלב. תניח בצד.
הסר את החזיר מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבת נייר. גריל חתיכות חזיר על חום עקיף בגריל מכוסה, עד הבשר מכרז ואת פני השטח הוא חרוך, כ 45 דקות. לחלופין, מניחים חזיר על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, מכסים בנייר כסף, וצולים בתנור מחומם מראש 177° עד רך וחרוך, כ 45 דקות.
תן לנוח 20 דקות, ואז לחתוך ולהגיש עם רוטב תמרינדי.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.