צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת
צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא פלפל, בשר בקר צלוי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 944 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת, מבשלים את הספר: Blowtorch ראש צלעות צלוי עם שמנת חזרת, ו צלי בקר מובחר מושלם..
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הנח את הבשר במחבת צלייה גדולה עם צד העצם למטה. (The ribes act as a natural rasting rack. בקערה קטנה מחית יחד את השום, חזרת, רוזמרין, טימין, מלח, פלפל, ושמן זית כדי להפוך את הדבק. לעסות את הדבק בנדיבות על כל הצלי.
מכניסים את המחבת לתנור וצולים את הבשר עד לטמפרטורה הפנימית של הבשר רושם 125 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית (בינוני-נדיר), 1 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר את הבשר ללוח גילוף ולתת לו לנוח 20 דקות לפני גילוף.
יוצקים את חלק מטפטפי המחבת ומניחים את המחבת על הכיריים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה, מגרדים את החתיכות בתחתית המחבת. להפחית את היין בחצי.
לטאטא בקמח, ולאחר מכן להוסיף את המרק ולהמשיך לבשל, לטאטא עד רוטב מתעבה לתוך רוטב, על 10 דקות.
מגישים עם מוקרם תפוחי אדמה מסולסלים ובצל אדום קלוי.
2 תפוחי אדמה russet, קלופים לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץ
1/2 כוס פרמזן מגוררת, בתוספת יותר לצלייה
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בסיר, לחמם את הקרם עם ענף של טימין, שום קצוץ אגוז מוסקט.
בעוד השמנת מתחממת, חמאה תבשיל קדרה.
מניחים שכבת תפוחי אדמה בתבנית חופפת ומתבלים במלח ופלפל.
הסר קרם מחום, ואז לשפוך קצת על תפוחי האדמה. למעלה עם קצת פרמזן מגוררת. הפוך 2 שכבות יותר.
אופים, חשוף, במשך 45 דקות.
מפזרים קצת יותר פרמזן צלוי עד גבינה חומים, על 5 דקות.