צלוי צלעות עורף תינוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1400 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 19 אוהדים. אם יש לכם רוטב חריף, צלעות חזיר בייבי בחזרה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. מתכונים דומים: צלוי צלעות גב לתינוק, צלוי צלעות גב לתינוק, ו צלוי צלעות גב לתינוק.
הוראות
1
בבלנדר, מחית את השום הקצוץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, בצל ומים. המרינדה ניתן בקירור עד 1 שבוע. 1/4 כוס שבע-ספייס לשפשף יבש
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את כל החומרים. לשפשף יבש יכול להיות בקירור או קפוא עד 6 חודשים. 2 כוסות היקורי או שבבי עץ אחרים, ספוג מים סיידר לנגב ספריי גדול, כוס מדידה, לשלב את מיץ תפוחים, מים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב הודו, מחומם
8 שדי פסיון אם קטנים)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים לתוך בקבוק ספריי ומקררים. תרסיס המגב יכול להיות בקירור עד 1 שבוע. 1/2 כוס רוטב ברביקיו מתוק ודביק מעורבב עם 1/2 כוס מים
מוסיפים את השום, הבצל, הפלפל הירוק וקמצוץ גדול של מלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את הרום ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
7
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, allspice וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
8
מוסיפים את הסוכר החום, מים, קטשופ, מולסה, חרדל, חומץ ורוטב חם ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1
לשפשף כל מדף של צלעות בכל רחבי עם 2 כפות של מרינדה ברביקיו Garlicky ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
(מקיט, היקורי או אלמון)
1
להדליק אש פחם בגריל מכוסה ולהגדיר אותו לצלייה עקיפה: כאשר הטמפרטורה מגיעה 225, בזהירות לדחוף את הגחלים החמים לצד אחד ומניחים מחבת טפטוף מלא 1 כוס מים בצד השני. לחלופין, להביא מעשן 22
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים את הצלעות על הגריל על מחבת טפטוף, חופפים אותם מעט, ולכסות את הגריל; תצטרך לבשל את הצלעות במשך כ 4 שעות בסך הכל, או עד הבשר מתרחק מהעצמות והוא מאוד רך. לשמור על הטמפרטורה ב 225 על ידי חידוש הפחם עם אצווה טרי של גחלים בוערים כל שעה. בכל שעה, לנקז 1/2 כוס שבבי העץ ולפזר אותם על גחלים חמות.
מוסיפים מים למחבת הטפטוף כאשר חצי ממנו מתאדה. לאחר 1 1/2 שעות, לרסס את התינוק בחזרה צלעות עם תרסיס סיידר סמרטוט ולסובב אותם על הגריל; לחזור ריסוס כל 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
8 שדי פסיון אם קטנים)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את מחבת הטפטוף ולהפיץ את הגחלים בשכבה זוגית. לחדש עם גחלים טריים לעשות אש בינונית-חמה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מברשת את הצלעות עם רוטב ברביקיו מדולל מתוק ודביק לבשל במשך 30 דקות, פונה לעתים קרובות. חזור על צחצוח 4 או 5 פעמים כדי לבנות זיגוג דביק.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)
6
להעביר את הצלעות ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
7
חותכים בין כל צלע ומגישים. ניתן להקפיא את הצלעות בין לילה.