צלוי " קציץ בשר
ברביקיו " קציץ בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, רוטב ווסטרשייר, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כיכרות בשר בצל צלוי, קציץ הבשר של אמא, ו קציץ בשר.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
מניחים לחם במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מערבבים לחם וחלב בקערה גדולה.
מוסיפים 1/2 תערובת קטשופ כוס, בצל, ואת 9 המרכיבים הבאים (בצל דרך ביצה); מערבבים עד היטב מעורבב.
מניחים תערובת בשר במחבת כיכר 8 x 4 אינץ מצופה ספריי בישול.
מברשת הנותרים תערובת קטשופ מעל.
אופים ב 350 במשך 15 דקות.