צלי בטטה עם זיגוג שומשום
צלי בטטה עם זיגוג שומשום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם רוטב סויה, בטטות, שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אווז צלוי עם זיגוג מתוק, עוף צלוי N-בטטה עם זיגוג צ'יפוטלה, ו עוגות תפוחי אדמה עם זיגוג סויה מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° (200C).
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות ומניחים על תבנית אפייה.
טפטוף עם שמן העונה עם מלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות, פונים באמצע, עד כמעט מכרז.
מערבבים יחד את זרעי שומשום, דבש ורוטב סויה.
יוצקים מעל בטטות, וזורקים. צלי 20 דקות יותר, או עד מזוגג היטב במכרז.
מחממים את התנור ל 204° (200C).
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות ומניחים על תבנית אפייה.
טפטוף עם שמן העונה עם מלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות, פונים באמצע, עד כמעט מכרז.
מערבבים יחד את זרעי שומשום, דבש ורוטב סויה.
יוצקים מעל בטטות, וזורקים. צלי 20 דקות יותר, או עד מזוגג היטב במכרז.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;