צלי חזיר ממולא פטריות בר
צלי חזיר ממולא פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי מלית מתובלים בעשבים, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו צלי חזיר ממולא פטריות בר, ערמונים ופטריות בר ממולאים שלוש ציפורים צלויות, ו חזיר חרדל בייקון צלי עם פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות. מכסים פטריות במים חמים; בואו לעמוד 10 דקות.
בינתיים, לחתוך בשר חזיר צלוי אופקית עד 1/2 אינץ ' מצד אחד ארוך מבלי לחתוך את כל הדרך (חזיר ייפתח כמו ספר); להפריש. במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים על 1 דקה או עד מכרז.
מסננים פטריות פורצ ' יני היטב; קוצצים.
מוסיפים פטריות פורצ ' יני ופורטבלה לחמאה במחבת; מבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות. מערבבים במילוי פירורים.
תערובת פטריות כפית לתוך פתיחה חזיר; חזיר סגור מעל מלית מאובטח עם חוט.
מניחים חזיר ממולא במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם שמן; מפזרים מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר avenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
הצלוי חשף 45 עד 55 דקות או עד מדחום קורא 66°.
הסר חזיר מחבת; לכסות עם לסכל ולתת לעמוד 10 דקות עד מדחום קורא 71°.
הסר מחרוזות חזיר לפני גילוף.