צלי חזיר שום מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר שום איטי לבשל. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך בשר חזיר צלוי, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו שום שום מבושל איטי שום צלי תפוחי אדמה מתוקים, צלי בשר חזיר מבושל איטי, ו צלי חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לבשל חזיר בשמן על 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מניחים בצל ושום ב 3 1/2 - כדי 6 ליטר סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות או עד חזיר רך. שמור 1 כוס בישול נוזלי.
מגישים חזיר עכשיו, או להסיר חזיר מ בישול איטי מגניב מעט. לגרוס חזיר חם, באמצעות 2 מזלגות.
מניחים 2 כוסות חזיר מגורר בכל מקרר או מיכל מקפיא.
הוסף 1/2 כוס שמורות נוזל בישול לכל מיכל. מכסים ומקררים עד 4 ימים או להקפיא עד 4 חודשים. כדי להפשיר חזיר קפוא, מקום מיכל במקרר על 8 שעות.