מתכון צלי כתר של חזיר יכול להיעשות בערך בעוד 45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 801 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.
הוראות
1
מתבלים את צלי החזיר:
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
2
מערבבים יחד את התבלינים הצלויים של טימין, מרווה, מלח ופלפל. לשפשף את כל צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
בואו לצלות לשבת (עטוף) בטמפרטורת החדר במשך שעה לפני הצלייה.
1
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת, מוסיפים את הלחם הקוביות ומערבבים כדי לצפות את חתיכות הלחם עם החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו טוסט קוביות לחם; רק להפוך אותם כאשר הם הפכו קצת השחמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוצים
1
מחממים מחבת גדולה (4 עד 6 qt) על חום בינוני. שבירת גושים בגודל אינץ', להוסיף את הנקניקייה האיטלקית למחבת, דואג לא לצופף את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אל תערבבו, רק תנו לבשל עד להשחים קלות בצד אחד, ולאחר מכן להפוך את הנקניק מעל וחום בצד השני. כאשר משחימים קלות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מבשלים את הבצל והתפוחים: אתה צריך לפחות כף שומן במחבת, אם לא, להוסיף קצת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים את המחבת לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים שקופים, 3-5 דקות.