קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות15
מגזין

צלי סיר הטוב ביותר

צלי סיר הטוב ביותר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את הכי טוב בסיר צלי. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 33 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 363 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, שמן קנולן, קמח, מלח ופלפל גרוס גס. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: איך להכין את צלי החרס הטוב ביותר , צלי סיר בסיר לחץ מיידי וצלי סיר קלאסי .

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה צולים בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לתבנית צלייה גדולה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, המרק ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
יוצקים על צלי וירקות. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה ושומרים חם. לרוטב, מסננים את מיצי המחבת, שומרים 2 כוסות. השליכו ירקות ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה מיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה מיץ לימון ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם צלי.