קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

צלי סיר יין אדום עם דבש וטימין

צלי סיר יין אדום עם דבש וטימין
צלי סיר יין אדום עם דבש וטימין נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 46 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 657 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, שום, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, תבשיל בטטה עדשים אדומות בסיר אחד, ו רגל טלה צלויה עם בירה כהה, דבש וטימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים צולים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מחממים שמן בסיר גדול בתנור או בתנור הולנדי על אש גבוהה למשך מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את הבשר ומשחימים היטב מכל הצדדים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוציאים ומניחים בצד על צלחת. מנמיכים את האש לבינונית ומקפיצים בצל, שום וגזר למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את המרק, היין, הדבש והטימין, מערבבים לאיחוד ואז מוסיפים את הצלייה חזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מכסים את הסיר ומעבירים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
אופים במשך 2 שעות, הופך את הבשר פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ואופים, ללא כיסוי, עוד 30 עד 45 דקות עד שגם תפוחי האדמה וגם הבשר רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת