צלי קדרה, ירקות ובירה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה יוצא מן הכלל. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי. חום את הצלי על כל הצדדים בשמן החם; להסיר מן המחבת ולהניח בצד. מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד שהם מתחילים לרכך ולהפוך חומים, על 5 דקות.
מוסיפים את הגזרים, פטריות ותפוחי אדמה לסיר; מבשלים ומערבבים עד שהם מתחילים צבע, 2 עד 3 דקות.
מערבבים את הקמח לתוך הירקות; מערבבים ברציפות במשך 1 דקה.
יוצקים את מלאי הבשר והבירה לתערובת ומביאים לרתיחה, ערבוב ברציפות.
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית, סוכר חום, חרדל, רסק עגבניות, מלח ופלפל.
מניחים את הצלי על גבי התערובת כולה. מכסים את הסיר במכסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבשר והירקות רכים לחלוטין, כ 2 1/2 שעות.