צלי קדרה צלוי בטעם בירה
אם יש לך עמילן תירס, גזר לבן, זרעונים קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלי קדרה צלוי בטעם בירה, צלי בקר מטוגן בבירה, ו צלוי להב עליון מטובל בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הצלי במלח ופלפל ואבק בקמח. במדיום, אמייל סיר ברזל יצוק, חום 2 כפות של השמן.
מוסיף את הצלי; לבשל על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, 20 דקות.
מבשלים את הבייקון ומעבירים חצי לצלחת.
מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומבשלים, מערבבים, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיף את המניה, אייל וצרור עשב ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות ולהעביר לתנור. Braise במשך 2 1/2 שעות או עד מכרז, פונה פעם אחת באמצע.
מעבירים את הצלי לצלחת. מסננים את נוזל הבישול לתוך קערה; להשליך את המוצקים. דלג על השומן והחזר את הנוזל והבשר לסיר.
הוסף את גזר לבן. מכסים וצולים בתנור במשך 45 דקות, עד שהירקות רכים.
מעבירים את הצלי למשטח עבודה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה עמוק; לכסות. מרתיחים את הנוזל עד מופחת 3 1/2 כוסות. מערבבים את תרחיף קורנפלור ולטפוח אותו לתוך נוזל מבעבע עד מעובה.
הסר את המיתרים מן הצלי לחתוך לפרוסות עבות; לארגן על מגש ויוצקים את הרוטב על גבי.