ייתכן שצליית תפוחי אדמה מייפל-תפוז היא בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 368 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתכון זה מ-Taste of Home דורש קורנפלור, ציר עוף, צלי עגול תחתון וגזר. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -3 שעות ו-25 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 94% , וזה מצוין. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את צלי תפוחי האדמה בסיר לחץ Instant Pot , סקונס מייפל עם אוכמניות ותפוז , ואת חטיפי תמרים מייפל עם גרידת תפוז .
הוראות
1
במחבת גדולה עם נון-סטיק מצופה בספריי שמן, צלו את הפירורים משחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מניחים בתבנית צלייה מצופה בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
באותה מחבת, ערבבו את מיץ התפוזים, הסירופ, היין, החומץ, רוטב ווסטרשייר, קליפת התפוז, עלי הדפנה, המלח והפלפל. הביאו לרתיחה תוך ערבוב תכוף; שפכו על הבשר.