צלעות ברביקיו דרום חמצמץ
צלעות ברביקיו דרום חמצמץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות אחורי תינוק, רוטב פלפל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Tender' n ' Tangy Ribes, צלעות ובצל חריפים, ו צלעות בסגנון כפרי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
גריל משומן מראש לחום נמוך.
מערבבים רוטב ברביקיו, רוטב פלפל חריף ואבקת שום. להזמין 1/2 כוס של תערובת רוטב ברביקיו להגשה עם צלעות מבושלות.
מניחים צלעות, עצמות הצדדים למטה, על באח של גריל. קוק, חשוף, 1 שעה, מתהפך לאחר 30 דקות.
מברשת עם חלק מתערובת רוטב ברביקיו הנותרים; להמשיך צלייה 30 דקות או עד צלעות מבושלים דרך, מפנה צחצוח עם תערובת רוטב ברביקיו הנותרים כל 10 דקות.
מגישים עם תערובת שמורות 1/2 כוס רוטב ברביקיו.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.