צלעות חזיר בלסמיות
מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם 44 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות חזיר בלסמי יכול להיות מצוין חלב חינם מתכון לנסות. מתאים ל-5 מנות. לך לחנות ותביא חומץ בלסמי, צלעות חזיר, תיבול לימון-עשב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר בלסמיות, צלעות חזיר מזוגגות בלסמי, ו צלעות חזיר עם חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזיר באופן שווה עם תיבול וקמח.
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מוסיפים חומץ ומרק למחבת, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מלמטה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד מעט מעובה. רוטב כפית על חזיר, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.