צלעות חזיר ברוטב חרדל דבש דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, מלח, צלעות חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר חרדל דבש, צלעות חזיר חרדל דבש, ו צלעות חזיר דבש-חרדל.
הוראות
1
שלב 1/2 כפית אבקת שום, מלח ופלפל; מפזרים מעל צלעות חזיר. במחבת גדולה, צלעות חזיר חומות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת שום
צלעות חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר ושמור על חום.
3
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים יין, תוך ערבוב לשחרור חתיכות שחומות מהתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. הפחיתו את החום לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
לטאטא את המרק, חרדל, דבש ואבקת שום הנותרים; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
חרדל
מרק
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מקציפים שמנת; מבשלים ומערבבים 4-6 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מחזירים למחבת צלעות חזיר ומיצים. מכסים ומבשלים 3-5 דקות או עד שמד חום קורא 145 זוגות.
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.