צלעות חזיר מחבת עם תפוחים ובצל
צלעות חזיר מחבת עם תפוחים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? יש מתכון ראשוני זה 621 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח כשר, חרדל דיז'ון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם תפוחים ובצל, צלעות חזיר עם תפוחים ובצל, ו צלעות חזיר עם תפוחים ובצל.
הוראות
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. מבשלים בשמן חם במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני 5 עד 6 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הוסף תפוחים ובצל למחבת; לבשל, ערבוב מדי פעם, 4 עד 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים מרק למחבת, ומבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
להקציף יחד שמנת וחרדל; להוסיף מחבת, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד מבעבע.
הסר מחבת מחום, ומערבבים בורבון.
מוסיפים חזיר, פונים למעיל, ומוסיפים תפוחים, בצל וקורנית.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד הנוזל רק מתחיל בועה.
בואו לעמוד במחבת 5 דקות לפני ההגשה.