קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת

צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת
צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך arborio, מלח ופלפל, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-105 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו דלעת גבינת עיזים בטטה "ריזוטו" עם חזיר מצופה מייפל פקאן, ריזוטו דלעת בייקון מייפל שמנת # שבוע דלעת, ו צלעות חזיר פשוטות וריזוטו שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס מרגרינה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. לבשל חזיר במרגרינה 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
הסר חזיר ממחבת; מברשת שני הצדדים עם טעם מייפל.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים אורז ושום למחבת. מבשלים מעל חום בינוני 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בדלעת ו 1/2 כוס המרק. קוק נחשף, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג. מוסיפים מרק 1/2 כוס נוסף. המשך לבשל על 15 דקות, ערבוב כל הזמן והוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם לאחר תוספות קודמות נספגו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיפים חזיר וכל מרק שנותר למחבת. מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות או עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד עצם ואורז הוא שמנת ופשוט רך. מערבבים גבינה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.