צלעות חזיר ממולאות אני
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך צלעות חזיר, חמאה, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות III, ו צלעות חזיר ממולאות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת, מחממים את השמן ומחממים את צלעות החזיר.
מניחים את צלעות החזיר בתבנית אפייה.
בקערה, לזרוק את קוביות הלחם, חמאה מומסת, מרק עוף, סלרי, בצל, עופות תיבול יחד. שים ערימות של תערובת פירור הלחם על צלעות החזיר.
מערבבים את הקרם של מרק פטריות עם המים, ושופכים את התערובת על מלית צלעות חזיר.
לכסות ולאפות במשך 30 דקות.
לחשוף ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות יותר או עד מיצים לרוץ ברור. מדחום הבשר צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות C).