צלעות חזיר ממולאות בגבינה כחולה עם אגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ממולאות גבינה כחולה עם אגסים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם צלעות חזיר במרכז לחתוך, גבינה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גבינה כחולה, בייקון וצלעות חזיר ממולא צ'ייב, Gorgonzola-צלעות חזיר ממולא עם אגסים, ו צלעות חזיר עם גבינה כחולה ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל צלע חזיר כדי ליצור כיס. דברים 2 כפות מתפורר גבינה כחולה לתוך כל כיס.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל באופן שווה על שני הצדדים של בשר חזיר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף חזיר למחבת; לטגן במשך 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר חזיר מן המחבת, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
ממיסים חמאה במחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף אגס; מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל. לטחון 4 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.