צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות
צלעות חזיר מתובל מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם צלעות חזיר, תערובת תבלינים מרוקאית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות וקוסקוס פירותי, צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות עם פירה בטטות, ו צלעות כבש מתובלות מרוקאיות.
הוראות
לשפשף 1 כפית תבלין מרוקאי
תערובת 1/4 כפית מלח באופן שווה משני הצדדים של צלעות חזיר.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים צלעות חזיר 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר צלעות חזיר ממחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים תפוח, אגס, מרק עוף. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 5 דקות או עד שהפרי רך. מערבבים הנותרים 3/4 כפית תבלין מרוקאי
תערובת 1/4 כפית מלח; לבשל מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות.