קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות

צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות
צלעות חזיר מתובל מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם צלעות חזיר, תערובת תבלינים מרוקאית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות וקוסקוס פירותי, צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות עם פירה בטטות, ו צלעות כבש מתובלות מרוקאיות.

הוראות

1
לשפשף 1 כפית תבלין מרוקאי
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
תערובת 1/4 כפית מלח באופן שווה משני הצדדים של צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים צלעות חזיר 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר צלעות חזיר ממחבת, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים תפוח, אגס, מרק עוף. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 5 דקות או עד שהפרי רך. מערבבים הנותרים 3/4 כפית תבלין מרוקאי
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תערובת 1/4 כפית מלח; לבשל מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מגישים על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.