צלעות חזיר עם גבינה כחולה ותפוחים
צלעות חזיר עם תפוחים גבינה כחולה דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 581 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי מלך, תפוחים גלניים, פירורי לחם panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם גבינה כחולה ותפוחים, צלעות חזיר עם תפוחים & גבינת בייקון שמנת גריסים, ו צלעות חזיר ברוטב גבינה כחולה.
הוראות
במעבד מזון, מניחים אגוזי מלך. כיסוי; תהליך, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, עד עקביות של ארוחה גסה.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, גבינה כחולה ופלפל; תהליך עד בשילוב.
הוסף פירורי לחם; תהליך עד בשילוב, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. מחלקים תערובת חמאה באופן שווה בין 4 גיליונות של פלסטיק לעטוף או נייר שעווה; לשטח כל אחד להתאים רוחב וצורה של צלעות חזיר, ויוצרים 4 דיסקים. לעטוף בחוזקה; להקפיא לפחות 20 דקות.
תנור חום ל 232°. במחבת 15x10x1 אינץ', לארגן פלחי תפוח.
אופים 30 עד 35 דקות או רק עד מכרז. בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם 1 כף חמאה; לכסות כדי לשמור על חם.
תרסיס 12 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת אחרת ovenproof עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף צלעות חזיר; לבשל 6 עד 8 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה.
הסר מהחום; העליון כל קוצצים עם 1 דיסק חמאה. הגדר שליטה בתנור לצלות. צלעות ב מחבת 3 עד 4 סנטימטרים מחום 2 עד 3 דקות או עד חמאה מתחילה בועה והופך חום זהוב.
מקום צלעות על צלחות הגשה. כפית תפוחים באופן שווה על צלעות; לטפטף עם זיגוג בלסמי ומקשטים עם עלי מרווה טריים קצוצים.